Kénes sampon citromolajjal

Fejbőrápoló krémsampon zsíros, korpás és normál haj ápolására. Rendszeres használata mérsékli a fejbőr korpásodását és a haj zsírosodását. A samponban található lecsapott kén enyhe fertőtlenítő és a kórokozók elszaporodását gátló (antimikróbás) hatású. A sampon a bőr felső rétegében levő keratinnal reakcióba lépve fejti ki hámlasztó hatását. Színezőanyagot, illetve tartósítószert nem tartalmaz.

Használati útmutató:
A samponból 2-3 babszemnyi mennyiséget eldörzsölve, meleg vízzel a hajon dús habot kell képezni. Egy percnyi várakozás és vizes öblítés után a műveletet meg kell ismételni. A sampon két héten keresztül hetenként kétszer, majd ezt követően hetenként, vagy tíz naponként szükséges használni.

Figyelmeztetés: Külsőleges használatra! Gyermekek számára nem hozzáférhető helyen tartandó! Ügyeljünk arra, hogy szembe, nyálkahártyára ne kerüljön. Ha véletlenül mégis a szembe kerül, bő vízzel ki kell öblíteni! Ne használja, amennyiben érzékeny a készítmény bármely összetevőjére! A sampon annak kéntartalma miatt egyszerre nagy bőrfelületen nem használható.

Összetevők:
Gylcerin, Sodium Lauryl Sulfate, Sulfur, Cetearyl Alcohol, Xanthan Gum, Fragrance (Citrus medica limonum oil).
Töltettérfogat: 125 ml.

Tárolás: legfeljebb 25 ᵒC-on, fénytől védve.

Gyártja és forgalmazza: Parma Produkt Gyógyszergyártó Kft. 1145 Budapest, Uzsoki u. 36/a.

Keresse a gyógyszertárakban!