Magunkról

Magunkról

A Parma Produkt Gyógyszergyártó Kft. 1996-ban alakult, tulajdonosa a PHOENIX Pharma Zrt. mely Magyarország egyik legnagyobb forgalmú gyógyszer-nagykereskedelmi vállalkozása. Cégünk fő feladata, hogy rugalmasan, partnereink a nagykereskedők igényeinek megfelelő mennyiségben, ellenőrzött, állandó minőségben gyártsa a tevékenységi körébe eső gyógyszerkészítményeket, gyógytermékeket, egyéb termékeket. A nagykereskedők közvetítésével látja el a gyógyszertárakat készítményeivel.

Fő tevékenységünk gyógyszer-és gyógyhatású készítmények gyártása, csomagolása. Tabletta, oldat, kenőcs és kúp gyártására rendelkezünk gyártási engedéllyel.

A jelenleg működő 2 telephelyünk alkalmas arra, hogy az OGYI, ill. GMP előírásainak megfelelő módon történjen az általunk jelenleg gyártott különféle gyógyszerformák előállítása.

Törekvésünk, hogy a gyógyszerészek és a betegek érdekeit szem előtt tartva széles termékpalettán jó minőségi termékekkel lássuk el a gyógyszertárakat.

Különös gondot fordítunk készítményeink esztétikus, jól kezelhető csomagolására.

Az elmúlt évek során folyamatosan fejlődtünk. Kettő telephelyünkön – egy nemrég megújult budapesti és egy korszerű szegedi telephelyen – jól felkészült szakemberek irányításával a GMP előírásainak megfelelően végezzük tevékenységünket.

2012-ben pedig egy régi nagy álmunk került megvalósításra, elindítottuk saját, folyamatosan bővülő termékcsaládunkat Patikárium néven.

Struktúránkból adódóan képesek vagyunk és törekszünk arra, hogy gyorsan és rugalmasan reagáljunk a felmerülő piaci igényekre. Mindezt csak akkor tudjuk megvalósítani, ha megfelelően képzett munkatársakkal rendelkezünk, akik a különböző szinteken, meghatározott kereteken belül, jó döntéseket hoznak.
Gyógyszertári vevőinkkel történő személyes kapcsolattartás fontos eszköze rendszeres részvételünk a szakma legnagyobb, évenként megrendezésre kerülő eseményén a Gyógyszerészek Országos Kongresszusán, Siófokon. A kiállításon partnereinknek – szállítóinknak közvetlen és közvetett vevőinknek egyaránt – lehetőséget biztosítunk arra, hogy találkozzanak cégünk vezetőivel.
Hagyományosan jó kapcsolatokat ápolunk az Egyetemek Gyógyszerészeti tanszékeivel, a Magyar Gyógyszerészeti Társasággal valamint a Magyar Gyógyszerész Kamarával.

Tablettázó, oldat és kenőcs-készítő, valamint csomagoló üzemeinkben saját készítményeink gyártásán kívül szabad kapacitásunkat kihasználva egyéb partnereink számára is dolgozunk bérmunka szerződések keretében.
Budapesten lehetőségünk van gyógyszernek nem minősülő, egyéb termékek (pl. kozmetikumok, étrend-kiegészítők) gyártására, csomagolására. Budapesti telephelyünkön engedélyünk van a HACCP előírások betartása mellett folyékony takarmány-kiegészítők előállítására.

Kiemelten fontosnak tartjuk a vevőink megelégedettségét, a költséghatékony gazdálkodást, valamint szakembereink, ill. nem szakképzett dolgozóink rendszeres, a jó munkavégzéshez szükséges továbbképzését.

A Patikárium termékcsalád bemutatkozik

2012-ben pedig egy régi nagy álmunk került megvalósításra, elindítottuk saját, folyamatosan bővülő termékcsaládunkat Patikárium néven. A márkanév kiválasztása nem véletlen, hiszen a gyógyszerkönyvi minőségű alapanyagokból készülő termékeinket csak gyógyszertárakban kívánjuk forgalmazni.

Filteres teákKülönös gondot fordítunk készítményeink esztétikus, jól kezelhető csomagolására.

Patikárium termékcsaládunk kialakítása és készítményeink fejlesztése, a gyógyszerészet sok évtizedes tapasztalatainak és tudásának felhasználásával történik. Ezt ötvözzük a természetben megtalálható gyógyító anyagok tradicionális alkalmazása során felhalmozott ismeretekkel.

A gyógynövények és a gyógyszerészi szakértelem együttes felhasználásával a legjobbat kívánjuk Önnek nyújtani.

Minőségi termékeket, minőségi alapanyagokból.